стрельба, клубНа Львівщині чоловік біля сільського клубу розстріляв молодого хлопця. Про це повідомляють“Надзвичайні новини”, Інформує "Вголос". 

У с. Рудники Миколаївського району Львівської області неадекватний 31-річний чоловік жорстоко побив та розстріляв 23-річного хлопця.

Зазначається, що у день трагедії 31-річний чоловік разом зі своєю співмешканкою прийшли у місцевий бар. Очевидець стверджує, що вони поводились неадекватно та шукали пригод, через що бармен попросив їх піти.

Потім парочка чіплялась до молодих хлопців. 31-річний чоловік звинуватив 23-річного Дениса у тому, що він чіплявся до його 43-річної співмешканки. Неадекват під дулом пістолета покликав хлопця у бік, де він його жорстоко побив, а потім розстріляв.

Сестра потерпілого стверджує, що у молодого хлопця все було у крові, через що авто швидкої було буквально закривавленим. Медики розповідають, що 23-річний хлопець перебуває у важкому стані. За його життя наразі боряться лікарі.


Во Львовской области мужчина возле сельского клуба расстрелял молодого парня. Об этом сообщают "Чрезвычайные новости", информирует "Вголос". 

В с. Рудники Николаевского района Львовской области неадекватный 31-летний мужчина жестоко избил и расстрелял 23-летнего парня.

Отмечается, что в день трагедии 31-летний мужчина вместе со своей сожительницей пришли в местный бар. Очевидец утверждает, что они вели себя неадекватно и искали приключений, из-за чего бармен попросил их уйти.

Затем парочка приставала к молодым парням. 31-летний мужчина обвинил 23-летнего Дениса в том, что он приставал к его 43-летней сожительнице. Неадекват под дулом пистолета позвал парня в сторону, где он его жестоко избил, а затем расстрелял.

Сестра пострадавшего утверждает, что у молодого парня все было в крови, из-за чего авто скорой было буквально окровавленным. Медики рассказывают, что 23-летний парень находится в тяжелом состоянии. За его жизнь сейчас борются врачи.