подвал, ворПатрульні виявили чоловіка, який проник у чужий підвал. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора вночі екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення, що на вулиці Вербицького невідомий чоловік проник у підвальне приміщення.

Чоловік повідомив, що він виявив зірваний замок на дверях у приміщення підвалу і почув звуки зсередини. Патрульні прибули на місце та спустилися в підвал. Там вони побачили чоловіка з наплічником. Невідомий не міг пояснити, що він тут робить, та спробував піти геть, проте патрульні його зупинили. Виявилося, що 34-річний громадянин вже був раніше судимим.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції.


Патрульные обнаружили мужчину, который проник в чужой подвал. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера ночью экипаж патрульной полиции получил сообщение, что на улице Вербицкого неизвестный мужчина проник в подвальное помещение.

Мужчина сообщил, что он обнаружил сорванный замок на двери в помещение подвала и услышал звуки изнутри. Патрульные прибыли на место и спустились в подвал. Там они увидели мужчину с рюкзаком. Неизвестный не мог объяснить, что он здесь делает, и попытался уйти, однако патрульные его остановили. Оказалось, что 34-летний гражданин уже был ранее судим.

На место вызвали следственно-оперативную группу Галицкого отдела полиции.