кража, деньги, предприятиеПоліцейські викрили зловмисницю, причетну до крадіжки грошей у працівника одного з львівських підприємств. Відкрито кримінальне провадження, львів’янці загрожує покарання - до трьох років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Залізничний відділ поліції 16 травня за допомогою звернувся 31-річний мешканець Перемишлянського району. За словами заявника, у період від 8.00 до 16.00 на одному з підприємств, розташованого на території Залізничного району, у нього із сумочки було викрадено гроші у сумі п'ятнадцять тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетна 39-річна львів’янка.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.


Полицейские разоблачили злоумышленницe, причастную к краже денег у работника одного из львовских предприятий. Открыто уголовное производство, львовянке грозит наказание - до трех лет лишения свободы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции 16 мая за помощью обратился 31-летний житель Перемышлянского района. По словам заявителя, в период с 8.00 до 16.00 на одном из предприятий, расположенного на территории Железнодорожного района, у него из сумочки были похищены деньги в сумме пятнадцать тысяч гривен.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как установили правоохранители, к совершению кражи причастна 39-летняя львовянка.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 (кража) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - до трех лет лишения свободы. Досудебное расследование продолжается.