пьяный, автомобиль, водителиНебайдужі громадяни забрали ключі у п’яного водія та викликали патрульних. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора патрульні отримали інформацію, що водій автомобіля ВАЗ створює на дорозі аварійні ситуації. Водії його заблокували, забрали ключі від автомобіля та викликали патруль.

Інспектори прибули на вулицю Зубрівську, де і відбулася подія. Водій автомобіля ВАЗ перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. Це підтвердила і перевірка. Результат – 1.46 проміле, що у 7 разів перевищує допустиму норму.

Очевидці події написали пояснення, що даний водій дійсно керував автомобілем ВАЗ та створював небезпеку для інших учасників дорожнього руху. Патрульні склали всі необхідні адміністративні матеріали, які згодом передадуть в суд. На місце приїхали родичі порушника та забрали автомобіль. Подальшу долю водія буде вирішувати Феміда.


Неравнодушные граждане забрали ключи у пьяного водителя и вызвали патрульных. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Вчера патрульные получили информацию, что водитель автомобиля ВАЗ создает на дороге аварийные ситуации. Водители его заблокировали, забрали ключи от автомобиля и вызвали патруль.

Инспекторы прибыли на улицу Зубривская, где и произошло событие. Водитель автомобиля ВАЗ находился с признаками алкогольного опьянения. Это подтвердила и проверка. Результат - 1.46 промилле, что в 7 раз превышает допустимую норму.

Очевидцы происшествия написали объяснения, что данный водитель действительно управлял автомобилем ВАЗ и создавал опасность для других участников дорожного движения. Патрульные составили все необходимые административные материалы, которые впоследствии передадут в суд. На место приехали родственники нарушителя и забрали автомобиль. Дальнейшую судьбу водителя будет решать Фемида.