перевозчик, договор, маршрутМерія Львова розірвала договір з приватним перевізником за невипуск автобусів на маршрут. Про це повідомляє ZAXID.NET

У понеділок, 14 січня, виконавчий комітет Львівської міськради розірвав тимчасовий договір із приватним перевізником АТП-14630 на обслуговування автобусного маршруту №19. Відтепер його тимчасово обслуговуватиме комунальне АТП-1.

Керівник управління транспорту Львівської міськради Олег Партика під час засідання виконкому заявив, що причиною розірвання договору є його "недобросовісне виконання". За його словами, приватний перевізник випускав на маршрут по два-три автобуси (норма у будні дні 10 автобусів).

Нагадаємо, що від суботи, 12 січня, АПТ-1 випустило на маршрут №19 (вул. Щурата – просп. Червоної Калини) десять автобусів "Атаман".

У грудні 2018 року виконком також розірвав тимчасовий договір на обслуговування маршруту №40 з приватним перевізником "Міра і К". Зараз його також обслуговує АТП-1.


Мэрия Львова разорвала договор с частным перевозчиком по невыпуск автобусов на маршрут. Об этом сообщает ZAXID.NET. 

В понедельник, 14 января, исполнительный комитет Львовского горсовета разорвал временный договор с частным перевозчиком АТП-14630 на обслуживание автобусного маршрута №19. Отныне его будет временно обслуживать коммунальное АТП-1.

Руководитель управления транспорта Львовского горсовета Олег Партыка во время заседания исполкома заявил, что причиной расторжения договора является его "недобросовестное исполнение". По его словам, частный перевозчик выпускал на маршрут по два-три автобуса (норма в будние дни 10 автобусов).

Напомним, что с субботы, 12 января, АПТ-1 выпустило на маршрут №19 (ул. Щурата - ул. Красной Калины) десять автобусов "Атаман".

В декабре 2018 исполком также разорвал временный договор на обслуживание маршрута №40 с частным перевозчиком "Мера и К". Сейчас его также обслуживает АТП-1.