троллейбус, маршрутТролейбус №10, який курсував за маршрутом вул. Ряшівська – ЛНУ ім. І. Франка, цього року відновить роботу. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Про це повідомив депутат Валерій Веремчук із посиланням на результати робочої наради із представниками "Львівелектротрансу" та управління транспорту Львівської міської ради.

"Тролейбус №10 вже цього року повернеться на маршрут. Імовірно, з невеликими коригуваннями у русі. Таку інформацію мені надали представники "Львівелектротрансу", управління транспорту ЛМР... Кажуть, що головна причина, чому маршрут довелося призупинити, – брак водіїв і невеликий рухомий склад. Але вже зараз оголошено набір на навчання для роботи в електротранспорті. Окрім того, Львів цьогоріч планує придбати ще 50 нових тролейбусів. У тендері переміг львівський "Електрон", який обіцяє поставити замовлення упродовж 2019-ого".

При наявному автопарку та з новими машинами на лінії міста мають виїжджати близько 90 машин, написав Веремчук.


Троллейбус №10, который курсировал по маршруту ул. Ряшевская - ЛНУ им. И. Франко, в этом году возобновит работу. Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета.

Об этом сообщил депутат Валерий Веремчук со ссылкой на результаты рабочего совещания с представителями "Львовэлектротранса" и управления транспорта Львовского городского совета.

"Троллейбус №10 уже в этом году вернется на маршрут. Вероятно, с небольшими корректировками в движении. Такую информацию мне предоставили представители "Львовэлектротранса", управление транспорта ЛГС... Говорят, что главная причина, почему маршрут пришлось приостановить, - нехватка водителей и небольшой подвижной состав. Но уже сейчас объявлен набор на обучение для работы в электротранспорте. Кроме того, Львов в этом году планирует приобрести еще 50 новых троллейбусов. В тендере победил львовский "Электрон", который обещает поставить заказ в течение 2019-го".

При имеющемся автопарке и с новыми машинами на линии города должны выезжать около 90 машин, написал Веремчук.