ООС, военнослужащий, погибБрат відомого львівського історика Руслана Забілого загинув у зоні ООС. Про це повідомляє ZAXID.NET.  

У четвер, 15 листопада, у зоні проведення ООС (Операції об'єднаних сил) загинув військовий Олександр Лук’янець. Про це інформує 56-та окрема мотопіхотна Маріупольська бригада. У повідомленні вказано, що військовий був старшиною 3 мотопіхотної роти 21 ОМПБ. У батальйоні чоловік служив з 2016 року.

"Олександр Лук’янець зарекомендував себе як відповідальний військовослужбовець. Службові обов’язки виконував завжди добросовісно, в повному обсязі. Співчуваємо втраті сім’ї, це втрата для кожного з нас".

Цитата з повідомлення 56 окремої мотопіхотної Маріупольської бригади.

Військовий є рідним братом директора львівського музею "Тюрма на Лонцького" Руслана Забілого. Як повідомив Руслан Забілий, Олександру було 39 років. Родом військовий із Запорізької області.


Брат известного львовского историка Руслана Забелого погиб в зоне ООС. Об этом сообщает ZAXID.NET. 

В четверг, 15 ноября, в зоне проведения ООС (операции объединенных сил) погиб военный Александр Лукьянец. Об этом сообщает 56-я отдельная мотопехотная Мариупольская бригада. В сообщении указано, что военный был старшиной 3 мотопехотной роты 21 ОМПБ. В батальоне мужчина служил с 2016 года.

"Александр Лукьянец зарекомендовал себя как ответственный военнослужащий. Должностные обязанности выполнял всегда добросовестно, в полном объеме. Сочувствуем потере семьи, это потеря для каждого из нас".

Цитата из сообщения 56 отдельной мотопехотной Мариупольской бригады.

Военный является родным братом директора львовского музея "Тюрьма на Лонцкого" Руслана Забелого. Как сообщил Руслан Забелый, Александру было 39 лет. Родом военный из Запорожской области.