трамвай, БерлинЯк повідомили у ЛКП "Львівелектротранс", усі 30 трамвайних вагонів з Берліна доставлені до Львова. Таким чином німецька сторона повністю виконала умови контракту, зокрема у частині умов постачання. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За попередньо домовленістю вагони мали постачати партіями по 4 одиниці впродовж трьох місяців. Цю функцію виконувала польська компанія-перевізник Panas Transport на умовах переможця тендеру, що провела німецька сторона.

Сьогодні із загальної партії 6 вагонів уже курсують на лінії, зокрема на трамвайному маршруті № 3. Також, як повідомив Олег Береза, директор ЛКП "Львівелектротранс", 16 листопада підприємство очікує дозволи на експлуатацію ще 3 вагонів.

"Відтак, докладаємо усіх зусиль, щоб до нового року випустити на лінію 15 вагонів із загальної партії. Решту, згідно з попереднім плануванням, зможемо поставити на львівську колію планомірно по 3 вагони на місяць впродовж наступних п’яти місяців".

Олег Береза, директор ЛКП "Львівелектротранс"

Окрім того, на підприємстві триває робота із переналаштування електронних табло із латиниці на кирилицю. Роботи проводять спільно із німецькими спеціалістами, що надали відповідну консультацію та обладнання.


Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", все 30 трамвайных вагонов из Берлина доставлены во Львов. Таким образом немецкая сторона полностью выполнила условия контракта, в частности в части условий поставки. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

По предварительно договоренности вагоны поставлялись партиями по 4 единицы в течение трех месяцев. Эту функцию выполняла польская компания-перевозчик Panas Transport на условиях победителя тендера, который провела немецкая сторона.

Сегодня из общей партии 6 вагонов уже курсируют на линии, в частности на трамвайном маршруте № 3. Также, как сообщил Олег Береза, директор ЛКП "Львовэлектротранс", 16 ноября предприятие ожидает разрешения на эксплуатацию еще 3 вагонов.

"Следовательно, прилагаем все усилия, чтобы к новому году выпустить на линию 15 вагонов из общей партии. Остальные, согласно предварительным планированием, сможем поставить на львовский путь планомерно по 3 вагона в месяц в течение следующих пяти месяцев".

Олег Береза, директор ЛКП "Львовэлектротранс"

Кроме того, на предприятии продолжается работа по перестройке электронных табло с латиницы на кириллицу. Работы проводят совместно с немецкими специалистами, которые предоставили соответствующую консультацию и оборудование.