песни, годовщина, Владимир ИвасюкУ суботу, 18 травня, у Львові з нагоди 40-ї річниці від дня смерті українського композитора та виконавця Володимира Івасюка лунатимуть його пісні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У суботу, 18 травня, з 15.00 до 17.00 через міські грамофони звучатимуть автентичні пісні Івасюка. Лунатимуть пісні з нагоди 40-ї річниці від дня смерті унікального українського композитора і виконавця, автора "Червоної рути" та "Водограю" Володимира Івасюка.

"Пісні Володимира Івасюка популярні і сьогодні, їх переспівують сучасні виконавці, вони відомі по всьому світу", — кажуть в департаменті розвитку міськради.


В субботу, 18 мая, во Львове по случаю 40-й годовщины со дня смерти украинского композитора и исполнителя Владимира Ивасюка будут звучать его песни. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В субботу, 18 мая, с 15.00 до 17.00 через городские граммофоны будут звучать аутентичные песни Ивасюка. Песни будут звучать по случаю 40-й годовщины со дня смерти уникального украинского композитора и исполнителя, автора "Червоной руты" и "Водограй" Владимира Ивасюка.

"Песни Владимира Ивасюка популярные и сегодня, их перепевают современные исполнители, они известны по всему миру", - говорят в департаменте развития горсовета.