проезд, тариф, маршруткаЛьвівська міська рада оприлюднила проект рішення про підняття вартості проїзду для обговорення. Про це повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий.

Як пояснив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, управління транспорту діяло за протоколом, тому оприлюднило проект рішення для обговорення під тиском приватних перевізників, які погрожують зупинкою всього транспорту.

"Міська рада погоджень на підняття тарифу не давала. Про підняття тарифу на проїзд в автомобільному транспорті у Львові не йдеться. Управління транспорту діяло за протоколом, тому оприлюднило проект рішення для обговорення під тиском приватних перевізників, які погрожують зупинкою всього транспорту. На сьогодні місто купляє автобуси, збільшує долю перевезень комунальним транспортом. Тариф є 5 гривень! Про підняття не йдеться. Коли буде інша позиція міста, про це повідомимо. Інші повідомлення прошу вважати провокаціями".

Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР

У проекті рішення йдеться про те, що, враховуючи зростання цін на ринку нафтопродуктів, значне зростання заробітної плати, зростання цін на запасні частини, виконавчий комітет вирішив встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті для автобусів, які працюють у "звичайному режимі", у режимі "експрес" та "маршрутне таксі" у розмірі 8 грн. за 1 поїздку


Львовский городской совет обнародовал проект решения о повышении стоимости проезда для обсуждения. Об этом сообщил заместитель директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета Андрей Белый.

Как пояснил Андрей Белый, заместитель директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры, управление транспорта действовало по протоколу, поэтому обнародовало проект решения для обсуждения под давлением частных перевозчиков, которые угрожают остановкой всего транспорта.

"Городской совет согласований на повышение тарифа не давал. О поднятии тарифа на проезд в автомобильном транспорте во Львове речь не идет. Управление транспорта действовало по протоколу, поэтому обнародовало проект решения для обсуждения под давлением частных перевозчиков, которые угрожают остановкой всего транспорта. На сегодня город покупает автобусы, увеличивает долю перевозок коммунальным транспортом. Тариф 5 гривен! О поднятии не идет. Когда будет другая позиция города, об этом сообщим. Другие сообщения прошу считать провокациями".

Андрей Белый, заместитель директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского горсовета

В проекте решения говорится, что, учитывая рост цен на рынке нефтепродуктов, значительный рост заработной платы, рост цен на запасные части, исполнительный комитет решил установить тариф на услуги по перевозке пассажиров в городском автомобильном транспорте для автобусов, работающих в "обычном режиме "в режиме" экспресс "и" маршрутное такси "в размере 8 грн. за 1 поездку.