велосипед, мальчик, селезенка13-річному підлітку з Львівщини видалили селезінку після падіння з велосипеда. Про це повідомляє ZAXID.NET

Наприкінці вересня до Городоцької центральної районної лікарні з одного із сіл району госпіталізували 13-річного підлітка, який упав з велосипеда і травмував органи черевної порожнини. У хлопця виникла масивна внутрішня кровотеча. Зі Львова терміново викликали дитячого хірурга і анестезіолога і спільно з місцевими хірургами його того ж дня прооперували. Селезінку хлопцю довелося видалити.

"У хлопця діагностували тупу травму живота і розрив селезінки у трьох місцях. Ручка керма велосипеда при падінні серйозно травмувала селезінку. Від розриву селезінки виникла масивна кровотеча, у черевній порожнині хлопця було 1,5 л крові", – повідомив завідувач хірургічного відділення Городоцької центральної районної лікарні Віталій Шевчун.

За словами Віталія Шевчуна, діти доволі часто отримують різного роду травми при падінні з велосипеда, але такі складні, як розрив селезінки – рідко.


13-летнему подростку из Львовской области удалили селезенку после падения с велосипеда. Об этом сообщает ZAXID.NET

В конце сентября в Городокскую центральную районную больницу с одного из сел района госпитализировали 13-летнего подростка, который упал с велосипеда и травмировал органы брюшной полости. У парня возникла массивное внутреннее кровотечение. Из Львова срочно вызвали детского хирурга и анестезиолога и совместно с местными хирургами его в тот же день прооперировали. Селезенку парню пришлось удалить.

"У парня диагностировали тупую травму живота и разрыв селезенки в трех местах. Ручка руля велосипеда при падении серьезно травмировала селезенку. От разрыва селезенки возникла массивное кровотечение, в брюшной полости парня было 1,5 л крови", - сообщил заведующий хирургическим отделением Городокской центральной районной больницы Виталий Шевчун.

По словам Виталия Шевчун, дети довольно часто получают различного рода травмы при падении с велосипеда, но такие сложные, как разрыв селезенки - редко.