кинотеатр, "Спутник", Левандовка, дракаНа Левандівці, коло кінотеатру "Супутник" сталася масова бійка, поранені 17-річний підліток та 24-річний чоловік. Про це повідомляє голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

На Левандівці, коло кінотеатру "Супутник" (вул. Повітряна, 24) сталася массова бійка. Зі слів свідків, бійка була між старшими чоловіками, років 25-40, в алкогольному сп’янінні, які вийшли з "Газди". Під час тих суперечок і бійки зібралося людей 50, при конфлікті ножове поранення отримав хлопець 16 років (ймовірно, використали розбиту пляшку горілки – "розочка"). Також є ножове пораненя і в старшого чоловіка.

На місці події приїхали двоє людей на джипі, які забрали одного з учасників бійки. Наразі джип з трьома підозрюваними затримала поліція і доставила в райвідділ для встановленя ситуації.

В чоловіка 1994 року народження колото-різана рана правої пахової ділянки. В хлопця 2001 року народженя проникаюче поранення черевної стінки, стан середньої важкості, госпіталізований у реанімацію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють особи учасників бійки та обставини події.


На Левандовке, у кинотеатра "Спутник" произошла массовая драка, ранены 17-летний подросток и 24-летний мужчина. Об этом сообщает председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

На Левандовке, у кинотеатра "Спутник" (ул. Воздушная, 24) произошла массовая драка. По словам свидетелей, драка была между взрослыми мужчинами, лет 25-40, в алкогольном опьянении, которые вышли из "Газды". Во время этих споров и драки собралось человек 50, при конфликте ножевое ранение получил парень 16 лет (вероятно, использовали разбитую бутылку водки - "розочка"). Также есть ножевые ранения и у мужчины.

На месте происшествия приехали два человека на джипе, которые забрали одного из участников драки. Сейчас джип с тремя подозреваемыми задержала полиция и доставила в райотдел для установления ситуации.

У мужчины 1994 года рождения колото-резаная рана правой паховой области. У парня 2001 рождений проникающее ранение брюшной стенки, состояние средней тяжести, госпитализирован в реанимацию.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.4 ст.296 (хулиганство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от трех до семи лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование, правоохранители устанавливают личности участников драки и обстоятельства происшествия.