Ульяна Оксанютк, титул, конкурсЛьвів’янка, що представила Україну на "Місіс Всесвіт", отримала титул "TOР of UNIVERSE 2018". Про це повідомляє Львівський портал

Львів’янка Уляна Оксенюк, яка перемогла у конкурсі "Місіс Україна" та боролась за звання "Місіс Всесвіт" у Філіппінах, була обрана в ТОП-5 особливих премій "Mrs Universe" та здобула титул "TOР of UNIVERSE 2018". Про це жінка написала на своїй сторінці у Facebook.

"Дуже дякую журі, що мені довірили корону і звання MRS TOP of UNIVERSE 2018, адже це дуже відповідальний титул, тому що я тепер входжу до складу журі міжнародного конкурсу краси, мене делегували на конкурс Women of the Universe, який відбудеться в США 2019. Один з моїх найголовніших обов’язків: організувати наступного року міжнародний форум за участю титулованих жінок з усього світу у себе на батьківщині. Дуже хочу, щоб саме наше місто приймало гостей! Львів, ви як, готові до цього масштабного престижного дійства?"

Уляна Оксенюк

Окрім того, вона розповіла, що тепер вона зобов’язана представляти свою соціальну програму ”Відповідального батьківства” та бути мотиваційним спікером в різних куточках світу. Вже погодженні домовленості з Індією та Філіппінами.


Львовянка, представшая Украину на "Миссис Вселенная", получила титул "TOР of UNIVERSE 2018". Об этом сообщает Львовский портал. 

Львовянка Ульяна Оксенюк, которая победила в конкурсе "Миссис Украина" и боролась за звание "Миссис Вселенная" в Филиппинах, была выбрана в ТОП-5 особых премий "Mrs Universe" и получила титул "TOР of UNIVERSE 2018». Об этом женщина написала на своей странице в Facebook.

"Спасибо жюри, мне доверили корону и звание MRS TOP of UNIVERSE 2018, ведь это очень ответственный титул, потому что я теперь вхожу в состав жюри международного конкурса красоты, меня делегировали на конкурс Women of the Universe, который состоится в США 2019. одна из моих главных обязанностей: организовать в следующем году международный форум с участием титулованных женщин со всего мира у себя на родине. Очень хочу, чтобы именно наш город принимал гостей! Львов, вы как, готовы к этому масштабному престижному действу?"

Ульяна Оксенюк

Кроме того, она рассказала, что теперь она обязана представлять свою социальную программу "Ответственного отцовства" и быть мотивационным спикером в разных уголках мира. Уже согласовании договоренности с Индией и Филиппинами.