Лычаковская, светофор, ЛьвовавтодорУ "Львівавтодорі" розповіли, коли встановлять світлофори на проблемних ділянках Личаківської. До кінця жовтня на відремонтованій ділянці мають запрацювати "розумні" світлофори. Про це повідомляє ZAXID.NET

Вулицю Личаківську після півторарічного ремонту відкрили для автомобілів та громадського транспорту 15 серпня, а 1 вересня новими коліями поїхав трамвай №2. Проте львів'яни нарікають: пожвавлену вулицю тепер годі безпечно перейти. На відремонтованій ділянці від вул. Мечникова і аж до вул. Пасічної досі не встановили жодного світлофорного об'єкта. Складною є ситуація на перехресті вулиць Личаківська – Котика. Адже поруч – дві зупинки громадського транспорту. Мешканці кажуть: водії не зважають на тимчасові дорожні знаки. А пішохідний перехід не облаштували як слід.

У "Львівавтодорі" запевняють: світлофорні об’єкти будуть. І навіть більше, ніж раніше. Вони передбачені проектом. Обладнання замовили в Німеччині.

"По контракту ЄБРР по реконструкції вулиці Личаківської передбачено три світлофори. Це під реконструкцію підпадають і встановлені попереднім контрактом компанією "Сварко". І один додатковий світлофор ми будемо встановлювати на вул. Черемшини".

Заступник директора ЛКП Львівавтодор" Євген Калитич.

Монтаж опор під світлофори розпочнуть уже цього місяця. Запустити так звані розумні регулювальники, які, зокрема, будуть надавати пріоритет громадському транспорту, обіцяють вже до кінця жовтня.


В "Львовавтодоре" рассказали, когда установят светофоры на проблемных участках Лычаковской. К концу октября на отремонтированном участке должны заработать "умные" светофоры. Об этом сообщает ZAXID.NET

Улицу Лычаковскую после полуторагодовалого ремонта открыли для автомобилей и общественного транспорта 15 августа, а 1 сентября новыми путями поехал трамвай №2. Однако львовяне сетуют: оживленную улицу теперь только безопасно перейти. На отремонтированном участке от ул. Мечникова и до ул. Пасечной до сих пор не установили ни одного светофорного объекта. Сложная ситуация на перекрестке улиц Лычаковская - Котика. Ведь рядом - две остановки общественного транспорта. Жители говорят: водители не учитывают временные дорожные знаки. А пешеходный переход не обустроили как следует.

В "Львовавтодор" уверяют: светофорные объекты будут. И даже больше, чем раньше. Они предусмотрены проектом. Оборудование заказали в Германии.

"По контракту ЕБРР по реконструкции улицы Лычаковской предусмотрено три светофора. Под реконструкцию подпадают и установлены предыдущим контрактом компанией  "Сварка". И один дополнительный светофор мы будем устанавливать на ул. Черемшины". Заместитель директора ЛКП Львовавтодор "Евгений Калитич.

Монтаж опор под светофоры начнут уже в этом месяце. Запустить так называемые умные регуляторы, которые, в частности, будут отдавать приоритет общественному транспорту, обещают уже к концу октября.