охранник, гимназия, ДТППрацівники поліції встановили особу водія мікроавтобуса Mercedes Sprinter, котрий вночі скоїв наїзд на велосипедиста, тіло якого без ознак життя виявили вранці у Самбірській гімназії. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, у Самбірський відділ поліції 13 вересня надійшло повідомлення про те, що о 7.30 у приміщенні Самбірської гімназії було виявлено без ознак життя тіло 48-річного місцевого мешканця, який був у гімназії охоронцем.

Під час проведення судово-медичної експерти встановили, що причиною смерті чоловіка стала "масивна гостра крововтрата, множинні переломи ребер з пошкодженням легені, травма грудної клітки в комбінації з травмою живота та тазу". Окрім цього, на тілі були виявлені садна та рани, характерні для дорожньо-транспортної пригоди.

В цей день у Самбірський відділ поліції і в місцеві медичні заклади не надходило повідомлень про ДТП або про потерпілих внаслідок аварії. Проведеними оперативно-розшуковими заходами, правоохоронці встановили, що 12 вересня близько 23.50 на автодорозі Ужгород-Самбір-Львів водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, 43-річний мешканець Самбора, скоїв наїзд на велосипедиста – охоронця гімназії, тіло якого і було виявлене зранку.

Наразі триває досудове розслідування, призначені експертизи, автомобіль вилучено.


Работники полиции установили личность водителя микроавтобуса Mercedes Sprinter, который ночью совершил наезд на велосипедиста, тело которого без признаков жизни обнаружили утром в Самборской гимназии. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Напомним, в Самборский отдел полиции 13 сентября поступило сообщение о том, что в 7.30 в помещении Самборской гимназии было обнаружено без признаков жизни тело 48-летнего местного жителя, который работал в гимназии охранником.

Во время проведения судебно-медицинской эксперты установили, что причиной смерти мужчины стала "массивная острая кровопотеря, множественные переломы ребер с повреждением легкого, травма грудной клетки в сочетании с травмой живота и таза". Кроме этого, на теле были обнаружены ссадины и раны, характерные для ДТП.

В этот день в Самборский отдел полиции и в местные медицинские учреждения не поступало сообщений о ДТП или о пострадавших в результате аварии. Проведенными оперативно-розыскными мероприятиями, правоохранители установили, что 12 сентября около 23.50 на автодороге Ужгород-Самбор-Львов водитель микроавтобуса Mercedes Sprinter, 43-летний житель Самбора, совершил наезд на велосипедиста - охранника гимназии, тело которого и было обнаружено утром.

Сейчас продолжается досудебное расследование, назначены экспертизы, автомобиль изъяты.