самоубийца, повесился, прохожие, столб, патрульныеПерехожі та поліція врятували чоловіка, який хотів собі вкоротити віку. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

На вулиці Городоцькій патрульні 4-го батальону побачили біля світлофору скупчення людей і автомобіль, який стояв поперек. Не гаючи часу, вибігли з автомобіля і побачили жахливу ситуацію: громадяни знімали із світлофора чоловіка, який висів на шнурку. Вони з допомогою запальнички перепалили мотузку та опустили його на землю.

Інспектори одразу розрізали мотузку на шиї та зрозуміли, що чоловік помирає. Ні секунди не вагаючись почали надавати допомогу. У потерпілого слабшало дихання і серцебиття, закочувалися очі і він втрачав свідомість. Інспектор Володимир Пацій поклав його на бік, розкрив рот і витягнув язик, який запав, а також блювотні маси з дихальних шляхів. Також, патрульні забігли до найближчої аптеки і взяли нашатирний спирт, відтак кілька разів приводили до свідомості чоловіка.

До приїзду швидкої усі процедури довелося проводити кілька разів. Завдяки своєчасній допомозі чоловік залишився живим.


Прохожие и полиция спасли мужчину, который хотел себе наложить на себя руки. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

На улице Городоцкой патрульные 4-го батальона увидели у светофора скопление людей и автомобиль, который стоял поперек. Не теряя времени, выбежали из автомобиля и увидели ужасную ситуацию: граждане снимали с светофора мужчину, который висел на шнурке. Они с помощью зажигалки пережгли веревку и опустили его на землю.

Инспекторы сразу разрезали веревку на шее и поняли, что человек умирает. Ни секунды не колеблясь начали оказывать помощь. У пострадавшего ослабевало дыхание и сердцебиение, закатывались глаза и он терял сознание. Инспектор Владимир Паций положил его на бок, раскрыл рот и вытащил язык, который запал, а также рвотные массы из дыхательных путей. Также, патрульные забежали в ближайшую аптеку и взяли нашатырный спирт, с помощью которого несколько раз приводили в сознание человека.

До приезда скорой все процедуры пришлось проводить несколько раз. Благодаря своевременной помощи мужчина остался жив.