Дрогобыч, акробатикаУпродовж 14-15 січня в спортивному залі Дрогобицької ДЮСШ ім. Івана Боберського триватимуть Всеукраїнські змагання зі стрибків на акробатичній доріжці "Кубок Прикарпаття".

Змагання присвячено 70-тиріччю від дня заснування Дрогобицької спортивної школи. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

В змаганнях візьме участь близько 80 спортсменів із Житомира, Миколаєва, Кам'янця-Подільського, Кривого Рогу, Львова та Дрогобича. Початок змагань 14 січня о 12:00.


В течение 14-15 января в спортивном зале Дрогобычской ДЮСШ им. Ивана Боберского пройдут Всеукраинские соревнования по прыжкам на акробатической дорожке "Кубок Прикарпатья".

Соревнования посвящены 70-тилетию со дня основания Дрогобычской спортивной школы. Об этом сообщили в управлении физической культуры и спорта Львовской облгосадминистрации.

В соревнованиях примут участие около 80 спортсменов из Житомира, Николаева, Каменец-Подольский, Кривой Рог, Львов и Дрогобыч. Начало соревнований 14 января в 12:00.