ток, удар, девушка, пареньПравоохоронці встановлюють обставини ураження електрострумом двох осіб у Львові. Попередньо встановлено, що хлопець та дівчина отримали тілесні ушкодження внаслідок ураження електрострумом на залізничній колії в районі станції "Підзамче" у Львові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 13 грудня, близько 14.10 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на залізничній колії в районі станції "Підзамче" у Львові двоє молодих людей, хлопець та дівчина, отримали тілесні ушкодження внаслідок ураження електрострумом. Зараз вони госпіталізовані, лікарі уточнюють їх діагнози.

Інформація про подію внесена у Журнал єдиного обліку. На місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події та особи травмованих.

Як повідомляє голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич, за попередньою інформацією, пара робила селфі та залізла на цистерну. Їм приблизно 20 років. Дівчина сильно постраждала, чоловік менше. Їх госпіталізували.

99e96587d94056798ce2c5e2ead7b62a.md.jpg b92d43cf8ac692427607933c111ceba6.md.jpg


Правоохранители устанавливают обстоятельства поражения электротоком двух человек во Львове. Предварительно установлено, что парень и девушка получили телесные повреждения в результате поражения электротоком на железнодорожном пути в районе станции "Подзамче" во Львове. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 13 декабря, около 14.10 в милицию поступило сообщение о том, что на железнодорожном пути в районе станции "Подзамче" во Львове двое молодых людей, парень и девушка, получили телесные повреждения в результате поражения электротоком. Сейчас они госпитализированы, врачи уточняют их диагнозы.

Информация о происшествии внесена в Журнал единого учета. На месте происшествия работает следственно-оперативная группа, правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия и лица травмированных.

Как сообщает председатель "Варта 1" Игорь Зинкевич, по предварительной информации, пара делала Селфи и залезла на цистерну. Им примерно 20 лет. Девушка сильно пострадала, человек меньше. Их госпитализировали.