ЦНАП, паспорт, ID-карточкаУ ЦНАП охочі можуть обміняти паспорт у формі книжечки на ID-картку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради, для мешканців міста Львова в Центрах надання адміністративних послуг стала доступна послуга обміну паспорта громадянина України у формі книжечки на ID-картку. Цей обмін — не обов’язковий, а лише за власним бажанням.

Зокрема, Державна Міграційна Служба України, яка є суб’єктом надання цієї послуги, зазначає, що законодавством не передбачена обов’язкова заміна документів. Тому усі раніше видані документи дійсні до завершення строку їхньої дії.

Водночас, містянам нагадують, що особи, які досягли 25- чи 45-річного віку і не звернулися протягом місяця для вклейки фото в паспорт у формі книжечки, в обов’язковому порядку виготовляють паспорт громадянина України у формі ID-картки.

Обміняти паспорт громадянина України на ID-картку потрібно відповідно до району реєстрації.

Нагадаємо, у кожному районі Львова діє Центр надання адміністративних послуг. Зокрема: на вул. К. Левицького, 67 (Личаківський і Галицький райони), пр. Червоної Калини 72а (Сихівський район), вул. М. Хвильового, 14а, вул. Т. Шевченка, 354 (Шевченківський район), вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район) та вул. Генерала Чупринки, 85 (Франківський район). Графік роботи: понеділок-вівторок: 09.00 — 18.00; середа — четвер: 09.00 — 20.00; п’ятниця: 09.00 — 17.00; субота: 09.00 — 16.00.


В ЦНАП желающие могут обменять паспорт в форме книжечки на ID-карту. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте административных услуг Львовского городского совета, для жителей города Львова в Центрах предоставления административных услуг стала доступна услуга обмена паспорта гражданина Украины в форме книжечки на ID-карту. Этот обмен - не обязательный, а лишь по собственному желанию.

В частности, Государственная Миграционная Служба Украины, которая является субъектом предоставления этой услуги, отмечает, что законодательством не предусмотрена обязательная замена документов. Поэтому все ранее выданные документы действительны до окончания срока их действия.

В то же время, горожанам напоминают, что лица, достигшие 25-или 45-летнего возраста и не обратилившиеся в течение месяца для вклейки фото в паспорт в форме книжечки, в обязательном порядке производят паспорт гражданина Украины в форме ID-карты.

Обменять паспорт гражданина Украины на ID-карту нужно в соответствии с района регистрации.

Напомним, в каждом районе Львова действует Центр предоставления административных услуг. В частности: на ул. К. Левицкого, 67 (Лычаковский и Галицкий районы), пр. Красной Калины 72а (Сыховский район), ул. Хвылевого, 14а, ул. Т. Шевченко, 354 (Шевченковский район), ул. Выговского, 32 (Железнодорожный район) и ул. Генерала Чупрынки, 85 (Франковский район). График работы: понедельник-вторник: 09.00. - 18.00; среда - четверг: 09.00. - 20.00; пятница: 09.00 - 17.00; суббота: 09.00. - 16.00.