аист, спасателиУ Стрийському районі рятувальники зняли із дерева лелеку, який застряг між гілками. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

12 липня о 14:00 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Гірне Стрийського району на дереві між гілками застряг лелека на висоті близько 18 м та не може самостійно вибратися.

Повідомили рятувальників про подію діти, які помітили  птаха, що випав із гнізда.

На місце події направили рятувальників 8 ДПРЧ м. Стрий. Фахівці ДСНС за допомогою автодрабини піднялися до лелеки, обгорнули кошмою та зняли із дерева.Птах під час перебування між гілками травмував крило. Його забрали небайдужі місцеві мешканці для догляду.


В Стрыйском районе спасатели сняли с дерева аиста, который застрял между ветвями. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

12 июля в 14:00 к спасателям поступило сообщение, что в с. Горное Стрыйского района на дереве между ветвями застрял аист на высоте около 18 м и не может самостоятельно выбраться.

Сообщили спасателям о происшествии дети, которые заметили птицу, выпавшую из гнезда.

На место происшествия направили спасателей 8 ДПРЧ г. Стрый. Специалисты ГСЧС с помощью автолестницы поднялись к аисту, обернули кошмой и сняли с дерева. Птица во время пребывания между ветвями травмировала крыло. Ее забрали неравнодушные местные жители для ухода.