объезд, ремонтВід сьогодні буде перекрито рух транспортних засобів вул. Збиральній. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради, від сьогодні, 12 грудня, і до 20.00 30 грудня 2018 року буде перекрито рух транспортних засобів на вул. Збиральній, на відрізку від вул. Збиральна, 2 до ТЦ "Метро".

Рух перекрито у зв’язку з проведенням капітального ремонту вул. Збиральна. Роботи виконуватиме ТзОВ "ОНУР Конструкціон Інтернешнл".

Об’їзд дороги відбуватиметься відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

b57782fb5b713a0ca182804c475f70d7.jpg


С сегодняшнего дня будет перекрыто движение транспортных средств ул. Уборочной. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета, с сегодняшнего дня, 12 декабря, и до 20.00 30 декабря 2018 будет перекрыто движение на ул. Уборочной, на отрезке от ул. Уборочная 2 до ТЦ "Метро".

Движение перекрыто в связи с проведением капитального ремонта ул. Уборочная. Работы будет выполнять ООО "ОНУР Конструкцион Интернешнл".

Объезд дороги будет происходить в соответствии с разработанной временной схемы организации дорожного движения.