грабеж, остановка, клофелинПатрульні виявили осіб, які, ймовірно, за допомогою клофеліну, пограбували чоловіка на зупинці громадського транспорту.

Подія відбулася сьогодні вночі на вулиці Старій. Очевидцем пограбування став водій таксі, який й викликав поліцію. Потерпілого госпіталізувала бригада швидкої медичної допомоги. Зі слів медиків, його, ймовірно, отруїли клофеліном.

Екіпажі патрульної поліції почали перевіряти прилеглі вулиці, сквери, нічні заклади та під‘їзди. Один з інспекторів побачив на площі Різні групу осіб, які підходили по орієнтуванні. Їх зупинили та попросили показати, що вони мають при собі. В одного з чоловіків в канцелярському пакеті виявили велику кількість грошей різних номіналів та в різних валютах. Звідки гроші, чоловік пояснити не зміг. Його перевірили в базі та встановили, що він вже був засуджений за розбій.

На місце події викликали слідчих, які вилучили 25000 гривень, 265 доларів та 490 рублів. 34-річного чоловіка, в якого вилучили гроші, 36-річну жінку та ще одного чоловіка доставили до Галицького відділу поліції. Справою займаються слідчі.


Патрульные обнаружили лиц, которые, вероятно, с помощью клофелина, ограбили мужчину на остановке общественного транспорта.

Происшествие произошло сегодня ночью на улице Старой. Очевидцем ограбления стал водитель такси, он и вызвал полицию. Пострадавшего госпитализировала бригада скорой медицинской помощи. По словам медиков, его, вероятно, отравили клофелином.

Экипажи патрульной полиции начали проверять близлежащие улицы, скверы, ночные заведения и подъезды. Один из инспекторов увидел на площади Разные группу лиц, которые подходили по ориентировке. Их остановили и попросили показать, что они имеют при себе. У одного из мужчин в канцелярском пакете обнаружили большое количество денег разных номиналов и в разных валютах. Откуда деньги, мужчина объяснить не смог. Его проверили в базе и установили, что он уже был осужден за разбой.

На место происшествия вызвали следователей, изъяли 25000 гривен, 265 долларов и 490 рублей. 34-летнего мужчину, у которого изъяли деньги, 36-летнюю женщину и еще одного мужчину доставили в Галицкий отдел полиции. Делом занимаются следователи.