троллейбус, движениеТролейбусні маршрути № 5, 11 та 24 змінять рух на кілька днів. Про це повідомляють на "Гарячій лінії міста".

За інформацією ЛКП "Львівелектротранс", у зв’язку із початком проведення робіт із заміни контактної мережі на вулиці Шота Руставелі, тролейбусні маршрути №5, №11 та №24 не курсуватимуть впродовж 12 – 14 липня.

Також згідно розпорядженню керівника Служби руху ЛКП "Львівелектротранс" від 9 липня, тролейбус №24 після 14 липня курсуватиме за зміненим маршрутом: Автовокзал – вул. Вернадського (Санта Барбара).

У цей же час тролейбусні маршрути №5 та №11 не курсуватимуть до закінчення робіт із реконструкції вулиці Шота Руставелі.


Троллейбусные маршруты № 5, 11 и 24 изменят движение на несколько дней. Об этом сообщается на "Горячей линии города".

По информации ЛКП "Львовэлектротранс", в связи с началом проведения работ по замене контактной сети на улице Шота Руставели, троллейбусные маршруты №5, №11 и №24 не будут курсировать в течение 12 - 14 июля.

Также согласно распоряжению руководителя Службы движения ЛКП "Львовэлектротранс" от 9 июля, троллейбус №24 после 14 июля будет курсировать по измененному маршруту Автовокзал - ул. Вернадского (Санта Барбара).

В это же время троллейбусные маршруты №5 и №11 не будут курсировать до окончания работ по реконструкции улицы Шота Руставели.