квартирант, убийствоПоліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства львів’янина. Як встановили правоохоронці, між власником квартири та чоловіком, котрий винаймав у нього помешкання, стався конфлікт, під час якого винаймач жорстоко побив господаря. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Личаківський відділ поліції 8 серпня надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Медової Печери у Львові стався конфлікт, внаслідок якого власник помешкання отримав тілесні ушкодження й, можливо, помер.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. У квартирі поліцейські виявили тіло 64-річного господаря без ознак життя з переломами ребер та ранами на голові.

Як встановили правоохоронці, 7 серпня близько 21.30 між загиблим та 41-річним жителем одного з сіл Сокальського району, котрий разом із своєю співмешканкою винаймав у нього помешкання, стався конфлікт, під час якого винаймач наніс власнику тілесні ушкодження, після чого втік з квартири.

Поліцейські оперативно встановили місцеперебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, призначені експертизи.


Полицейские задержали злоумышленника, причастного к убийству львовянина. Как установили правоохранители, между владельцем квартиры и человеком, который снимал у него квартиру, произошел конфликт, в ходе которого наниматель жестоко избил хозяина. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Лычаковский отдел полиции 8 августа поступило сообщение о том, что в квартире одного из домов на улице Медовой Пещеры во Львове произошел конфликт, в результате которого владелец помещения получил телесные повреждения и, возможно, умер.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. В квартире полицейские обнаружили тело 64-летнего хозяина без признаков жизни с переломами ребер и ранами на голове.

Как установили правоохранители, 7 августа около 21.30 между погибшим и 41-летним жителем одного из сел Сокальского района, который вместе со своей сожительницей снимал у него квартиру, произошел конфликт, в ходе которого наниматель нанес владельцу телесные повреждения, после чего скрылся с квартиры.

Полицейские оперативно установили местонахождение злоумышленника и задержали его в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от семи до пятнадцати лет лишения свободы. Досудебное расследование продолжается, назначены экспертизы.