Левко Прокопчук, таможня, увольнениеКерівник ДФС підписав заяву Прокіпчука про звільнення за власним бажанням. Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на власні джерела. 

Виконувач обов'язків голови ДФС України Денис Гутенко підписав наказ про звільнення начальника Львівської митниці Левка Прокіпчука. Згідно з копією документа, що опинився у розпорядженні ZAXID.NET, Левко Прокіпчук буде звільнений з посади з 12 серпня у зв'язку з власною заявою про звільнення.

Нагадаємо, що на початку липня тодішній в.о. голови ДФС України Олександр Власов повідомив, що прийняв рішення звільнити чотирьох керівників митниць західного регіону, зокрема й Львівської. Згодом Власов сам написав заяву про звільнення на вимогу президента Володимира Зеленського.

Після гучної заяви Власова про звільнення чотирьох керівників митниць стало відомо, що замість звільнення Левко Прокіпчук пішов у відпустку.

Левко Прокіпчук очолює Львівську митницю з вересня 2015 року. До цього часу він працював начальником юридичного відділу Львівської митниці.


Руководитель ГФС подписал заявление Прокопчук об увольнении по собственному желанию. Об этом сообщает ZAXID.NET со ссылкой на собственные источники. 

Исполняющий обязанности председателя ГФС Украины Денис Гутенко подписал приказ об увольнении начальника Львовской таможни Левко Прокопчука. Согласно копии документа, оказавшегося в распоряжении ZAXID.NET, Левко Прокопчук будет освобожден от должности с 12 августа в связи с собственным заявлением об увольнении.

Напомним, что в начале июля тогдашний и.о. председателя ГФС Украины Александр Власов сообщил, что принял решение уволить четырех руководителей таможен западного региона, в том числе и Львовской. Впоследствии Власов сам написал заявление об увольнении по требованию президента Владимира Зеленского.

После громкого заявления Власова об увольнении четырех руководителей таможен стало известно, что вместо освобождения Левко Прокопчук ушел в отпуск.

Левко Прокопчук возглавляет Львовскую таможню с сентября 2015 года. До этого времени он работал начальником юридического отдела Львовской таможни.