полицейский, избирком, спасениеНа Львівщині поліцейський вчасно надав медичну допомогу жінці на виборчій дільниці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Голова дільничної виборчої комісії №461713, розташованої у місті Дрогобич, звернувся до очільника поліції Львівщини з клопотанням про заохочення дільничного офіцера поліції Владислава Добоша "…за відповідальне ставлення до несення служби, людяність, чуйність і професійність".

У листі-подяці, адресованому начальнику Головного управління Національної поліції у Львівській області генералу поліції третього рангу Валерію Середі, йдеться про те, що співробітник  Дрогобицького відділу поліції лейтенант поліції Владислав Добош, який під час позачергових парламентських виборів ніс службу з охорони правопорядку на дільничній виборчій комісії №461713 у Дрогобичі, врятував життя одній з членів комісії.

"… В період критичної ситуації, яка виникла в комісії, коли одна з членів ДВК впала в затяжний приступ з глибокою втратою свідомості, …, лейтенант поліції Владислав Добош миттєво зреагував  на стресову ситуацію і професійно надав долікарську допомогу, чим запобіг асфіксії. Також надавав психологічну допомогу та зняв паніку та стрес у членів ДВК…", - йдеться у подяці.

1823730ee88d2db4e8a63f406f3a6eac.jpg


На Львовщине полицейский вовремя оказал медицинскую помощь женщине на избирательном участке. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Председатель участковой избирательной комиссии №461713, расположенной в городе Дрогобыч, обратился к главе полиции Львовщины с ходатайством о поощрении участкового офицера полиции Владислава Добоша "... за ответственное отношение к несению службы, человечность, отзывчивость и профессионализм".

В письме-благодарности, адресованном начальнику Главного управления Национальной полиции во Львовской области генералу полиции третьего ранга Валерий Середе, говорится, что сотрудник Дрогобычского отдела полиции лейтенант полиции Владислав Добош, который во время внеочередных парламентских выборов нес службу по охране правопорядка на участковой избирательной комиссии №461713 в Дрогобыче, спас жизнь одной из членов комиссии.

"... В период критической ситуации, которая возникла в комиссии, когда одна из членов УИК упала в затяжной приступ с глубокой потерей сознания, ..., лейтенант полиции Владислав Добош мгновенно среагировал на стрессовую ситуацию и профессионально предоставил доврачебную помощь, чем предотвратил асфиксию. Также оказывал психологическую помощь и снял панику и стресс у членов УИК...", - говорится в благодарности.