троллейбус, маршрут, ЛьвовэлектротрансВід сьогодні призупинив роботу тролейбусний маршрут № 10: вивільнені тролейбуси підсилять маршрути № 2, 9 та 12. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП "Львівелектротранс", від сьогодні, 9 липня, призупинив свою роботу тролейбусний маршрут № 10. Вивільнені тролейбуси планують залучити до роботи на маршрутах № 2, 9 та 12. Це дасть змогу знизити інтервал руху на вказаних маршрутах та забезпечити більш регулярні перевезення у південно-центральній частині міста.

Як повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради з питань транспорту Андрій Білий, призупинення роботи тролейбусного маршруту № 10 не буде відчутним для пасажирів, оскільки на автобусному маршруті 2а, який курсує за ідентичним маршрутом, буде збільшено кількість автобусів та збільшено тривалість роботи.

"Ми проаналізували звернення мешканців щодо призупинення роботи тролейбусного маршруту № 10. Хочу запевнити, що пасажири не відчують його відсутності, оскільки на автобусному маршруті 2а, який курсує за ідентичним маршрутом, буде збільшено кількість автобусів та збільшено тривалість роботи. Ці заходи проводяться з метою оптимізації тролейбусного руху та підсилення інших тролейбусних маршрутів. Адже вивільнені тролейбуси плануємо залучити до роботи на маршрутах № 2, 9 та 12. Це дасть змогу знизити інтервал руху на вказаних маршрутах та забезпечити більш регулярні перевезення у південно-центральній частині міста", — розповів Андрій Білий.

Нагадаємо, за інформацією ЛКП "Львівелектротранс", відновити рух тролейбусів на маршруті № 10 буде доцільним після купівлі нового рухомого складу, набору нових водіїв та реконструкції контактної мережі на перехресті вул. Виговського — вул. Любінська з влаштуванням повороту ліворуч з вул. Виговського на вул. Любінську (в напрямку центру). Цьогоріч ЛКП "Львівелектротранс" у співпраці із Європейським банком реконструкцій та розвитку, придбає 50 нових тролейбусів.


С сегодняшнего дня приостановил работу троллейбусный маршрут № 10: высвобожденные троллейбусы усилят маршруты № 2, 9 и 12. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", с сегодняшнего дня, 9 июля, приостановил свою работу троллейбусный маршрут № 10. Освободившиеся троллейбусы планируют привлечь к работе на маршрутах № 2, 9 и 12. Это позволит снизить интервал движения на указанных маршрутах и ​​обеспечить более регулярные перевозки в юго-центральной части города.

Как заверил заместитель директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета по вопросам транспорта Андрей Белый, приостановление работы троллейбусного маршрута № 10 не будет ощутимым для пассажиров, поскольку на автобусном маршруте 2а, который курсирует по идентичным маршруту, будет увеличено количество автобусов и увеличена продолжительность работы .

"Мы проанализировали обращения жителей о приостановлении работы троллейбусного маршрута № 10. Хочу заверить, что пассажиры не почувствуют его отсутствии, поскольку на автобусном маршруте 2а, который курсирует по идентичным маршруту, будет увеличено количество автобусов и увеличена продолжительность работы. Эти мероприятия проводятся с целью оптимизации троллейбусного движения и усиления других троллейбусных маршрутов. Ведь высвобожденные троллейбусы планируем привлечь к работе на маршрутах № 2, 9 и 12. Это позволит снизить интервал движения на указанных маршрутах и ​​обеспечить более регулярные перевозки в юго-центральной части города", - рассказал Андрей Белый.

Напомним, по информации ЛКП "Львовэлектротранс", восстановить движение троллейбусов на маршруте № 10 будет целесообразным после покупки нового подвижного состава, набора новых водителей и реконструкции контактной сети на перекрестке ул. Выговского - ул. Любинская с устройством поворота налево с ул. Выговского на ул. Любинскую (в направлении центра). В этом году ЛКП "Львовэлектротранс" в сотрудничестве с Европейским банком реконструкции и развития, приобретет 50 новых троллейбусов.