дорога, "Билогорща"До житлового масиву "Білогорща" у Залізничному районі Львова будують нову гравійну дорогу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Залізничному районі Львова будують нову дорогу. На замовлення ЛКП "Львівавтодор" підрядна організація ТзОВ "Онур" проводить роботи з будівництва нової гравійної дороги від західного обходу м. Львова до житлового масиву "Білогорща". Відповідно до проекту буде прокладено 2 км нової дороги. Роботи, які розпочалися у травні цього року, за сприятливих погодних умов, можуть завершити до кінця цього року.

"Згідно проекту дорога буде протяжністю 2 км — від західного обходу до житлового масиву "Білогорща". Ремонтні роботи на цьому об’єкті мають тривати 11 місяців. Однак, за сприятливих погодних умов плануємо до кінця року завершити будівельні роботи на цьому об’єкті", - зазначив в.о. директора ЛКП "Львівавтодор" Роман Познанський.

Вартість робіт — 28 млн грн. Вже облаштовано 750 м дорожнього корита. Зараз тривають роботи з влаштування комунікацій, а також трамбування корита (земляні роботи). Також проводяться роботи з виторфування, засипки супіску і суглинку та облаштування прохідних мереж для протікання річки та ін.

Проектом передбачено будівництво гравійної дороги, без влаштування асфальтного покриття. А вже з наступного року розглядатиметься можливість накрити дорогу асфальтом.

Також, за інформацією Залізничної районної адміністрації, у Залізничному районі Львова станом на сьогоднішній день завершуються роботи з капітального ремонту двох доріг: дорога на вул. Слюсарна, та дорога на вул. Ботанічна.


До жилого массива "Билогорща" в Железнодорожном районе Львова строят новую гравийную дорогу. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В Железнодорожном районе Львова строят новую дорогу. По заказу ЛКП "Львовавтодор" подрядная организация ООО "Онур" проводит работы по строительству новой гравийной дороги от западного обхода Львова до жилого массива "Билогорща". Согласно проекту будет проложено 2 км новой дороги. Работы, которые начались в мае этого года, при благоприятных погодных условиях, могут завершить до конца этого года.

"Согласно проекту дорога будет протяженностью 2 км - от западного обхода до жилого массива "Билогорща". Ремонтные работы на этом объекте должны продолжаться 11 месяцев. Однако, при благоприятных погодных условиях планируем до конца года завершить строительные работы на этом объекте", - отметил и.о. директора ЛКП "Львовавтодор" Роман Познанский.

Стоимость работ - 28 млн грн. Уже обустроены 750 м дорожного корыта. Сейчас продолжаются работы по устройству коммуникаций, а также трамбовки корыта (земляные работы). Также проводятся работы по виторфування, засыпки супеси и суглинка и обустройства проходных сетей для протекания реки и др.

Проектом предусмотрено строительство гравийной дороги, без устройства асфальтового покрытия. А уже со следующего года будет рассматриваться возможность накрыть дорогу асфальтом.

Также, по информации Железнодорожной районной администрации, в районе на сегодняшний день завершаются работы по капитальному ремонту двух дорог: дорога на ул. Слесарная, и дорога на ул. Ботаническая.