розыск, ВинникиПрацівники Личаківського відділу поліції оголосили у розшук 16-річного мешканця міста Винники. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 9 липня, у Личаківський відділ поліції надійшла заява від 44-річного львів’янина про те, що 15 червня цього року зник його підопічний, 16-річний Кіпер Генадій Антонович, мешканець міста Винники. 8 червня неповнолітній, учень одного з львівських коледжів, поїхав на маршрутному автобусі сполученням "Словута-Львів" та вийшов на станції Здолбунів. Зараз його місцеперебування невідоме.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місцеперебування розшукуваного, телефонувати на оперативну лінію 102 або звернутись до найближчого відділу (відділку) поліції.


Работники Лычаковского отдела полиции объявили в розыск 16-летнего жителя города Винники. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 9 июля, в Лычаковский отдел полиции поступило заявление от 44-летнего львовянина о том, что 15 июня этого года исчез его подопечный, 16-летний Кипер Геннадий Антонович, житель города Винники. 8 июня несовершеннолетний, учащийся одного из львовских колледжей, поехал на маршрутном автобусе сообщением "Словута-Львов" и вышел на станции Здолбунов. Сейчас его местонахождение неизвестно.

Просьба ко всем, кто владеет информацией, которая поможет установить местонахождение разыскиваемого, звонить на оперативную линию 102 или обратиться в ближайший отдел (отделение) полиции.