пожар, домУ Брюховичіах рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

9 січня о 05:39 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в сел. Брюховичі на вул. Вишнева,  4. Повідомили рятувальників про подію сусіди, які помітили дим із даху будинку.

До ліквідації пожежі залучили 23 рятувальників та 7 одиниць спецтехніки. Рятувальники не допустили поширення пожежі із даху на житлові приміщення. Пожежу локалізовано о 06:45, ліквідовано о 06:59. Вогнем знищено дах на площі 50 кв. м.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причина виникнення загорання встановлюється.


В Брюховичиах спасатели ликвидировали пожар в жилом доме. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

9 января в 5:39 к спасателям поступило сообщение о пожаре в жилом доме в пос. Брюховичи на ул. Вишневая, 4. Сообщили спасателям о событии соседи, которые заметили дым с крыши дома.

К ликвидации пожара привлекли 23 спасателей и 7 единиц спецтехники. Спасатели не допустили распространение пожара с крыши на жилые помещения. Пожар локализован в 06:45, ликвидирован в 6:59. Огнем уничтожена крыша на площади 50 кв. м.

В результате пожара никто не пострадал. Причина возникновения возгорания устанавливается.