Стартувала реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Вона триватиме до 31 січня. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводять з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою тестування, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до робочого місця тощо.

Зареєструватися для участі у пробному ЗНО можна на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета: 16 березня – з української мови і літератури, а 23 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Зазначимо, що проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання є платним. Вартість участі з одного предмета – 138 гривень.

Нагадуємо, що реєстрація на пробне тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не впливають на конкурсний бал під час вступу.


Стартовала регистрация на пробное внешнее независимое оценивание. Она продлится до 31 января. Об этом сообщает пресс-служба Львовской ОГА.

Как и в предыдущие годы, пробное ВНО проводят с целью ознакомления всех желающих с процедурой тестирования, структурой и содержанием тестовой тетради, порядком доступа к рабочему месту и тому подобное.

Зарегистрироваться для участия в пробном ВНО можно на сайте Львовского регионального центра оценивания качества образования.

В день проведения пробного тестирования каждый пользователь может составить тест из одного учебного предмета: 16 марта - по украинскому языку и литературе, а 23 марта - по истории Украины, математике, биологии, географии, физики, химии, английского, испанского, немецкого, французского языков.

Отметим, что прохождение пробного внешнего независимого оценивания является платным. Стоимость участия по одному предмету - 138 гривен.

Напоминаем, что регистрация на пробное тестирование не предусматривает автоматической регистрации для участия в основной сессии ВНО. Результаты пробного ВНО не засчитываются как оценки государственной итоговой аттестации и не влияют на конкурсный балл при поступлении.