лагерь, дети, отдых

На Львівщині розпочалася оздоровча кампанія 2019. Цього року дітки зможуть відпочивати у дитячих таборах "Артек" (Київ), "Молода гвардія" (Одеса), а також у інших таборах України та Львівщини, де на них чекає цікава розважальна програма. Про це повідомляє управління освіти Львівської міської ради.

"Запрошуємо батьків або осіб, які їх замінюють подавати заяви на оздоровлення та відпочинок дітей. Це можна зробити у будь-якому центрі надання адміністративних послуг м. Львова. Реєструючи заявки, потрібно додавати копію документа, який посвідчує особу дитини (свідоцтво про народження або паспорт громадянина України), а також підтверджуючі документи про її належність до пільгової категорії", - йдеться в повідомленні управління.

8120ab7451a56381b4893075a24d8b15.jpg


На Львовщине началась оздоровительная кампания 2019. В этом году дети смогут отдыхать в детских лагерях "Артек" (Киев), "Молодая гвардия" (Одесса), а также в других лагерях Украины и Львовщины, где их ждет интересная развлекательная программа. Об этом сообщает управление образования Львовского городского совета.

"Приглашаем родителей или лиц, их заменяющих, подавать заявление на оздоровление и отдых детей. Это можно сделать в любом центре предоставления административных услуг г. Львов. Регистрируя заявки, нужно прилагать копию документа, удостоверяющего личность ребенка (свидетельство о рождении или паспорт гражданина Украины), а также подтверждающие документы о его принадлежности к льготной категории", - говорится в сообщении управления.