школьница, грабежУ Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування неповнолітньої. Невдовзі 39-річному львів’янину буде обрано міру запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Сихівський відділ поліції 6 листопада за допомогою звернувся 29-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що близько 16.30 на вулиці Стрийській у його 14-річної сестри невідомий чоловік зняв з руки золотий перстень.

Під час слідчо-розшукових дій поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 39-річний мешканець Львова. Його затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до чотирьох років позбавлення волі.

Невдовзі зловмиснику суд обере міру запобіжного заходу, досудове розслідування триває.


Во Львове полицейские задержали злоумышленника, причастного к ограблению несовершеннолетней. Вскоре 39-летнему львовянину будет избрана мера пресечения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Сыховский отдел полиции 6 ноября по помощью обратился 29-летний львовянин. Мужчина сообщил, что около 16.30 на улице Стрыйской у ​​его 14-летней сестры неизвестный мужчина снял с руки золотой перстень.

В ходе следственно-розыскных действий полицейские установили личность злоумышленника. Им оказался 39-летний житель Львова. Он задержан в порядке ст.208 УПК Украины, ему сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.186 (грабеж) Уголовного кодекса Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до четырех лет лишения свободы.

Вскоре злоумышленнику суд изберет меру пресечения, досудебное расследование продолжается.