парковка, ДрогобычДо кінця серпня у центральній частині Дрогобича облаштують ще 50 паркувальних місць для автомобілів. Про це повідомляють у Департаменті міського господарства ДМР. 

До кінця серпня у центральній частині міста облаштують ще 50 паркувальних місць, а саме на вулиці Івана Франка — від пам’ятного знаку "Вічний вогонь" до початку вулиці О. Нижанківського. На разі триває процес виготовлення відповідної дозвільної документації.

Облаштовують паркувальні місця, як наголошують у ДМГ, відповідно до впровадження Плану організації сталої мобільності в центральній частині Дрогобича, який затверджений сесією Дрогобицької міської ради.

Окрім цього, у межах створення першої паркувальної зони "вул. О. Нижанківського — вул. І. Мазепи", проектну документацію на облаштування якої планують затвердити до кінця серпня, у центральній частині міста з`явиться ще більше 100 паркувальних місць.


До конца августа в центральной части Дрогобыча обустроят еще 50 парковочных мест для автомобилей. Об этом сообщают в Департаменте городского хозяйства ДМР. 

До конца августа в центральной части города обустроят еще 50 парковочных мест, а именно на улице Ивана Франко - от памятного знака "Вечный огонь" в начале улицы А. Нижанковского. На данный момент идет процесс изготовления соответствующей разрешительной документации.

Обустраивают парковочные места, как отмечают в ДМГ, согласно внедрению Плана организации устойчивой мобильности в центральной части Дрогобыча, который утвержден сессией Дрогобычского городского совета.

Кроме этого, в рамках создания первой парковочной зоны "ул. А. Нижанковского - ул. Мазепы", проектную документацию на обустройство которой планируется утвердить до конца августа, в центральной части города появится еще более 100 парковочных мест.