авиарейс, Тель-АвивСпіввласник SkyUp анонсував запуск ще трьох рейсів з регіональних аеропортів. Про це повідомляє avianews.com

Співвласник лоу-коста SkyUp Олександр Альба анонсував запуск ще трьох маршрутів з регіональних аеропортів України восени 2019 року і навесні 2020 року.

"Восени дістатися до Тель-Авіва прямими рейсами можна буде двічі на тиждень зі Львова та Запоріжжя. У квітні ми плануємо відкрити рейс з Харкова до Тель-Авіва. Ціни сформуємо пізніше, і вони вас приємно здивують", - повідомив Альба на своїй сторінці в facebook.

Комісія Державіаслужби на своєму засіданні 26 липня задовольнила заявку SkyUp на регулярні польоти із Запоріжжя і Львова в Тель-Авів з частотою до трьох разів на тиждень.

27 грудня 2018 року комісія схвалила запит авіакомпанії на виконання регулярних рейсів Харків-Тель-Авів з частотою два рази на тиждень.

На даний момент SkyUp не виконує регулярні рейси з України до Ізраїлю.


Совладелец SkyUp анонсировал запуск еще трех рейсов из региональных аэропортов. Об этом сообщает avianews.com

Совладелец лоу-коста SkyUp Александр Альба анонсировал запуск еще трех маршрутов из региональных аэропортов Украины осенью 2019 года и весной 2020 года.

"Осенью добраться в Тель-Авив прямыми рейсами можно будет дважды в неделю из Львова и Запорожья. В апреле мы планируем открыть рейс из Харькова в Тель-Авив. Цены сформируем позже, и они вас приятно удивят", —  сообщил Альба на своей странице в facebook.

Комиссия Госавиаслужбы на своем заседании 26 июля удовлетворила заявку SkyUp на регулярные полеты из Запорожья и Львова в Тель-Авив с частотой до трех раз в неделю.

27 декабря 2018 года комиссия одобрила запрос авиакомпании на выполнение регулярных рейсов Харьков-Тель-Авив с частотой два раза в неделю.

В настоящий момент SkyUp не выполняет регулярные рейсы из Украины в Израиль.