отопление, сезон, населениеВідзавтра у Львові відновлюють опалювальний сезон для населення. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Відповідно до розпорядження міського голови Львова, ЛМКП "Львівтеплоенерго" та ЛКП "Залізничнетеплоенерго" відзавтра відновлюють подачу опалення до всіх житлових будинків.

Згідно з розпорядженням, завтра зранку теплопостачальні підприємства Львова розпочнуть процес відновлення подачі опалення. Температуру теплоносія регулюватимуть, залежно від температури зовнішнього повітря.

Від завтра, згідно з прогнозом синоптиків, температура вдень становитиме +10°C, а вночі +4°C, тобто середньодобова температура буде +7°C. Тому було прийнято рішення відновити подачу опалення для населення з 8 листопада.

Нагадаємо, опалювальний сезон для бюджетних устав у Львові розпочався 10 жовтня на основі листів звернень від керівників закладів. Опалювальний сезон для населення розпочався 22 жовтня. У зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря, 29 жовтня було призупинено опалювальний сезон для населення.


С завтрашнего дня во Львове восстанавливают отопительный сезон для населения. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Согласно распоряжению городского головы Львова, ЛГКП "Львовтеплоэнерго" и ЛКП "Зализнычнетеплоэнерго" с завтрашнего дня восстанавливают подачу отопления ко всем жилых домов.

Согласно распоряжению, завтра утром теплоснабжающие предприятия Львова начнут процесс восстановления подачи отопления. Температуру теплоносителя будут регулировать в зависимости от температуры наружного воздуха.

Завтра, согласно прогнозу синоптиков, температура днем ​​+ 10 °C, а ночью 4 °C, то есть среднесуточная температура будет + 7 °C. Поэтому было принято решение возобновить подачу отопления для населения с 8 ноября.

Напомним, отопительный сезон для бюджетных встал во Львове начался 10 октября на основе писем обращений от руководителей учреждений. Отопительный сезон для населения начался 22 октября. В связи с повышением температуры воздуха, 29 октября было приостановлено отопительный сезон для населения.