пожар, склад, соломаУ Жовківському районі рятувальники ліквідували пожежу відходів соломи. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

6 листопада о 18:58 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Віземберг Жовківського району в недіючій одноповерховій будівлі на території місцевого підприємства.

Через щільне задимлення вогнеборці ліквідовували горіння в апаратах захисту органів дихання у складі ланки газодимозахисної служби. Пожежу локалізовано о 20:05, ліквідовано о 20:17. Вогнем знищено 3 т відходів соломи.

До ліквідації пожежі залучили 10 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причина виникнення горіння встановлюється.


В Жолковском районе спасатели ликвидировали пожар отходов соломы. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

6 ноября в 18:58 к спасателям поступило сообщение о пожаре в с. Виземберг Жолковского района в недействующей одноэтажном здании на территории местного предприятия.

Через плотное задымление пожарные ликвидировали горение в аппаратах защиты органов дыхания в составе звена газодымозащитной службы. Пожар локализован в 20:05, ликвидирован в 20:17. Огнем уничтожено 3 т отходов соломы.

К ликвидации пожара привлекли 10 спасателей и 3 единицы спецтехники. В результате пожара никто не пострадал. Причина возникновения горения устанавливается.