парковка, эвакуатор, инспекторВідсьогодні інспектори з паркування у Львові працюватимуть з евакуаторами. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З 1 листопада на вулицях Львова працюють інспектори з паркування. За два дні роботи 4 інспектори з паркування виписали 75 постанов про правопорушення.

За словами начальника управління безпеки міста Юрія Діля, найчастіше порушники виявлені на пр. Свободи, вул. Кн. Романа, Гнатюка, Січових Стрільців, пр. Шевченка. Відсьогодні вже будуть працювати з евакуатором.

Нагадаємо, на підставі норм закону "Про реформування сфери паркування транспортних засобів", на базі управління безпеки міста Львова було створено відділ інспекторів, які мають право приймати рішення щодо штрафування за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів.

Відтак, зараз вулиці Львова патрулюють інспектори з паркування, які штрафують, виносять постанови, розглядають справи щодо порушень правил паркування, евакуйовують авто на штрафмайданчик. Обов’язковою умовою в законі є фотофіксація місця здійснення порушення з прив’язкою до місцевості. Відповідно, для інспекторів закупили планшети і засоби портативного друку, де можна одразу видрукувати постанову, яку опісля залишають на лобовому склі автомобіля.


С сегодняшнего дня инспектры по парковке во Львове будут работать с эвакуаторами. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

С 1 ноября на улицах Львова работают инспекторы по парковке. За два дня работы 4 инспекторы по парковке выписали 75 постановлений о правонарушениях.

По словам начальника управления безопасности города Юрия Диля, чаще всего нарушители обнаружены на пр. Свободы, ул. Кн. Романа, Гнатюка, Сечевых Стрельцов, пр. Шевченко. С сегодняшнего дня уже будут работать с эвакуатором.

Напомним, на основании норм закона "О реформировании сферы парковки транспортных средств", на базе управления безопасности города Львова был создан отдел инспекторов, имеющих право принимать решение о штрафования за нарушение правил остановки, стоянки и парковки транспортных средств.

Поэтому, сейчас улицы Львова патрулируют инспекторы по парковке, которые штрафуют, выносят постановления, рассматривают дела о нарушениях правил парковки, эвакуируют авто на штрафплощадку. Обязательным условием в законе есть фотофиксация места совершения нарушения с привязкой к местности. Соответственно, для инспекторов закупили планшеты и средства портативного печати, где можно сразу распечатать постановление, которое спустя оставляют на лобовом стекле автомобиля.