сальмонеллез, детсад, детиКількість вихованців червоноградського дитсадка, що потрапили до лікарні, зросла до 7, усім встановлено єдиний діагноз. Про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.

Нагадаємо, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію в інфекційне відділення Червоноградської ЦРЛ дітей, що відвідували ДНЗ №10. 

Станом на 15.00 06.06.2019 року госпіталізовано 7 осіб, з них 5 дітей. Стан пацієнтів середньої важкості. Діагноз - сальмонельоз. Всім госпіталізованим здійснюється комплекс лікувально-діагностичних заходів відповідно до клінічних протоколів МОЗ України.


Количество воспитанников червоноградского детсада, попавших в больницу, возросло до 7, всем поставлен один диагноз. Об этом сообщает пресс-служба Департамента здравоохранения ЛОГА.

Напомним, во Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф поступило сообщение о госпитализации в инфекционное отделение Червоноградской ЦРБ детей, посещавших ДОУ №10. 

По состоянию на 15.00 06.06.2019 года госпитализированы 7 человек, из них 5 детей. Состояние пациентов средней тяжести. Диагноз - сальмонеллез. Всем госпитализированным осуществляется комплекс лечебно-диагностических мероприятий в соответствии с клиническими протоколами МОЗ Украины.