ДТП, смертьУ Дрогобичі внаслідок зіткнення автомобілів Volkswagen Transporter та ВАЗ 2109 загинув водій ВАЗ. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 5 листопада о 22:51 у м. Дрогобич по вул. В.Великого, 14. Відбулось зіткнення між автомобілем Volkswagen Transporter під керуванням мешканця м. Борислав 1984 року народження, який рухався в напрямку від залізничного вокзалу, та автомобілем “ВАЗ 2109” під керуванням мешканця м. Дрогобич 1990 року народження, який рухався у зустрічному напрямку.

В результаті ДТП, водій “ВАЗ 2109” отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці пригоди. Водій “Volkswagen Transporter” тілесні ушкодження не отримав.

Обставини події з’ясовуються.


В Дрогобыче в результате столкновения автомобилей Volkswagen Transporter и ВАЗ 2109 погиб водитель ВАЗ. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 5 ноября в 22:51 в г. Дрогобыч по ул. Великого, 14. Произошло столкновение между автомобилем Volkswagen Transporter под управлением жителя г. Борислав. 1984 года рождения, который двигался в направлении от железнодорожного вокзала, и автомобилем "ВАЗ 2109" под управлением жителя г. Дрогобыч 1990 года рождения, который двигался во встречном направлении.

В результате ДТП, водитель "ВАЗ 2109" получил телесные повреждения, от которых скончался на месте происшествия. Водитель "Volkswagen Transporter" телесные повреждения не получил.

Обстоятельства происшествия выясняются.