убийство, продавщица, киоск, судПрокуратура у суді довела вину вбивці продавчині газетного кіоску "Преса" у Львові. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура області здійснювала процесуальне керівництво та підтримувала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно двічі судимого за насильницькі злочини (розбій та грабіж) 39-річного уродженця м. Кишинів (Республіка Молдова).

На цей раз чоловіку інкримінували п.4 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю). Йдеться про інцидент, який стався ще 24 грудня 2014 року близько 21:20 год у газетному кіоску ТзОВ "Преса" на вул. Коперника,17 у Львові.

Встановлено, що чоловік напідпитку з особливою жорстокістю побив жінку. Зловмисник завдав декілька ударів кулаками у голову, а після того, як потерпіла упала на підлогу, упродовж тривалого часу наносив множинні удари руками, ногами та ножем по різних частинах тіла.

Отримані поранення призвели до зовнішньої крововтрати та обезкровлення організму – жінка померла. Крім цього, переломи 2-9 ребер справа та зліва, синці та садна по всьому тілу, теж могли сприяти крововтраті, розвитку травматичного шоку.

12.08.2015 до лиходія було застосовано примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до ДЗ УПЛ із суворим наглядом МОЗ України. Підозрюваний перебував у медзакладі до 22.12.2016. Після його одужання, досудове розслідування у кримінальному провадженні було відновлено. 31.01.2017 обвинувальний акт прокуратура скерувала до суду.

За результатами судового розгляду учора, 5 листопада, Личаківський районний суд м. Львова (за участі присяжних) ухвалив вирок. Відтак, фігуранта визнано винним та призначено покарання у виді довічного позбавлення волі.


Прокуратура доказала в суде вину убийцы продавщицы газетного киоска "Пресса" во Львове. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Прокуратура области осуществляла процессуальное руководство и поддерживала государственное обвинение в уголовном производстве в отношении дважды судимого за насильственные преступления (разбой и грабеж) 39-летнего уроженца г. Кишинев (Республика Молдова).

На этот раз мужчине инкриминировали п.4 ч.2 ст.115 УК Украины (умышленное убийство, совершенное с особой жестокостью). Речь идет об инциденте, который произошел еще 24 декабря 2014 около 21:20 час в газетном киоске ООО "Пресса" на ул. Коперника, 17 во Львове.

Установлено, что выпивший с особой жестокостью избил женщину. Злоумышленник нанес несколько ударов кулаками в голову, а после того, как потерпевшая упала на пол, на протяжении длительного времени наносил множественные удары руками, ногами и ножом по различным частям тела.

Полученные ранения привели к внешней кровопотери - женщина умерла. Кроме этого, переломы 2-9 ребер справа и слева, кровоподтеки и ссадины по всему телу тоже могли способствовать кровопотере, развитию травматического шока.

12.08.2015 в злодея были применены принудительные меры медицинского характера в виде госпитализации в ГУ УПЛ со строгим наблюдением Минздрава Украины. Подозреваемый находился в медучреждении до 22.12.2016. После его выздоровления, досудебное расследование в уголовном производстве было восстановлено. 31.01.2017 обвинительный акт прокуратура направила в суд.

По результатам судебного рассмотрения вчера, 5 ноября, Лычаковский районный суд. Львова (при участии присяжных) вынес приговор. Фигуранта признали виновным и назначили наказание в виде пожизненного лишения свободы.