авиарейс, лоукост, РигаАеропорт "Львів" співпрацюватиме з авіакомпанією AirBaltic задля сполучення з Прибалтикою та Скандинавією. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Спільна робота розпочнеться відкриттям напрямку Львів-Рига, який стартує з весняного сезону – 2 квітня 2019 року. Про це оголосили під час панельної дискусії "Львівщина - транспортно-логістичний хаб" в межах XVIII Міжнародного економічного форуму, який відбувся у терміналі "А" Міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького.

Відтак, польоти будуть виконуватись чотири рази в тиждень. Приліт у Львів та відліт у Ригу буде відбуватись вночі. Такий розклад є дуже зручним для транзиту через Ригу, до прикладу, у Скандинавію.

Квитки уже можна придбати за вартістю від 130€ в обидва боки.

За словами Генерального директора Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького Тетяни Романовської, авіакомпанія аirBaltic має дуже гарну репутацію серед класичних авіаперевізників за свою стабільність, постійний ріст в обсягах перевезень, оновлення флоту та пунктуальність.

Слід відзначити, що авіасполученню між Львовом та країнами Балтії має майже 80-річну історію. Ще у міжвоєнний період, у 1930-их роках, курсували літаки зі Львова у Ригу та Таллінн. Також нагадуємо, що аеропорт "Львів" вже має сполучення з Вільнюсом, перший рейс у цьому напрямку відбувся 29 жовтня 2018 року.


Аэропорт "Львов" будет сотрудничать с авиакомпанией AirBaltic для сообщения с Прибалтикой и Скандинавией. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Совместная работа начнется открытием направлении Львов-Рига, который стартует с весеннего сезона - 2 апреля 2019. Об этом объявили во время панельной дискуссии "Львовщина - транспортно-логистический хаб" в пределах XVIII Международного экономического форума, который состоялся в терминале "А" Международного аэропорта "Львов" им. Даниила Галицкого.

Следовательно, полеты будут выполняться четыре раза в неделю. Прилет во Львов и отлет в Ригу будет происходить ночью. Такой расклад очень удобно для транзита через Ригу, к примеру, в Скандинавию.

Билеты уже можно приобрести по цене от 130 € в обе стороны.

По словам Генерального директора Международного аэропорта "Львов" имени Даниила Галицкого Татьяны Романовской, авиакомпания АirBaltic имеет очень хорошую репутацию среди классических авиаперевозчиков за свою стабильность, постоянный рост в объемах перевозок, обновление флота и пунктуальность.

Следует отметить, что авиасообщение между Львовом и странами Балтии имеет почти 80-летнюю историю. Еще в межвоенный период, в 1930-х годах, курсировали самолеты из Львова в Ригу и Таллинн. Также напоминаем, что аэропорт "Львов" уже имеет соединение с Вильнюсом, первый рейс в этом направлении состоялся 29 октября 2018.