оружие, копУ Львові чоловік погрожував копу зброєю. За даними прес-служби патрульної поліції, вночі 6 липня на вулиці Стрийській зіткнулися автомобілі Audi Q7 і Peugeot Partner.

Під час спілкування з водієм Peugeot патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували пройти перевірку. Результат приладу Drager - 2.22 проміле.

Коли інспектори почали оформляти адміністративні матеріали, з автомобіля Peugeot вийшов пасажир, який тримав в руці ніж. Як тільки чоловік зробив крок на зустріч, офіцер патрульної поліції вибив з його рук ніж та застосував наручники.

Чоловіка затримали і викликали на місце слідчих.


Во Львове мужчина угрожал копу оружием. По данным пресс-службы патрульной полиции, ночью 6 июля на улице Стрыйской столкнулись автомобили Audi Q7 и Peugeot Partner.

Во время общения с водителем Peugeot патрульные заметили у него признаки алкогольного опьянения и предложили пройти проверку. Результат прибора Drager - 2.22 промилле.

Когда инспекторы начали оформлять административные материалы, из автомобиля Peugeot вышел пассажир, который держал в руке нож. Как только мужчина сделал шаг на встречу, офицер патрульной полиции выбил из его руки нож и применил наручники.

Мужчину задержали и вызвали на место следователей.