стена, девочка, травмаНа вулиці Федорова у Львові на 16-річну дівчинку впав фрагмент фасаду. Потерпілу у стані середньої важкості госпіталізували у лікарню. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Подія сталася 5 червня, близько 19:28, у м. Львові на вул. Федорова, 1.

Внаслідок падіння фрагменту фасаду будинку травмовано мешканку м. Львів 2003 року народження. У стані середнього ступеня важкості з діагнозом “ЗЧМТ, струс головного мозку, забійна рана чола” дівчинку госпіталізовано у ЛШМД.

За повідомленням відділу комунікації поліції Львівської області, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування. 


На улице Федорова во Львове на 16-летнюю девочку упал фрагмент фасада. Пострадавшая в состоянии средней тяжести госпитализирована в больницу. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ЧП произошло 5 июня, около 19:28, в г. Львове на ул. Федорова, 1.

В результате падения фрагмента фасада здания травмирована житель ница г. Львов 2003 года рождения. В состоянии средней степени тяжести с диагнозом "ЗЧМТ, сотрясение головного мозга, убойная рана лба" девочку госпитализировали в БСМП.

По сообщению отдела коммуникации полиции Львовской области, по данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.367 (служебная халатность) Уголовного кодекса Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до трех лет ограничения свободы с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет. Проводится досудебное расследование.