лифт, больница, поликлиникаВ медичних закладах Львова замінили три ліфти, ще три — замінять до кінця року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради, в цьому році по одному ліфту замінили у міській дитячій лікарні, поліклінічному відділенні 3-ї міської лікарні, та лікарні швидкої медичної допомоги. А до кінця року планують замінити на нові ще три ліфти в медичних закладах.

"До кінця цього року плануємо замінити на нові ще три ліфти у трьох наших поліклініках — по одному ліфту у 2-й, 3-й та 5-й поліклініках. Тобто в цьому році матимемо ще шість нових ліфтів у закладах охорони здоров’я", — розповів Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я ЛМР.

Загалом за період 2008 — 2019 років у міських закладах охорони здоров’я замінено на нові та модернізовано 23 ліфти. А це: 1 ліфт у пологовому будинку № 1; 13 ліфтів у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги; 4 ліфти у 8-мій міській клінічній лікарні; 1 ліфт у 3-тій міській клінічній лікарні на вул. Русових, 4; 2 ліфти у 1-ій міській клінічній лікарні — на вул. Лемківській та вул. Ужгородській; 1 ліфт у поліклінічному відділенні 3-ої міської клінічної лікарні на вул. Озаркевича, та 1 ліфт у міській дитячій клінічній лікарні. Окрім того, збудовано ліфтову шахту і встановлено ліфт у міській лікарні "Хоспіс".


В медицинских заведениях города заменили три лифта, еще три - заменят до конца года. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении здравоохранения Львовского городского совета, в этом году по одному лифта заменили в городской детской больнице, поликлиническом отделении 3-й городской больницы, и больнице скорой медицинской помощи. А до конца года планируют заменить на новые еще три лифта в медицинских учреждениях.

"До конца этого года планируем заменить на новые еще три лифта в трех наших поликлиниках - по одному лифта во 2-й, 3-й и 5-й поликлиниках. То есть в этом году будет еще шесть новых лифтов в учреждениях здравоохранения", - рассказал Владимир Зуб, начальник управления здравоохранения Львовского горсовета.

Всего за период 2008 - 2019 годов в городских учреждениях здравоохранения заменено на новые и модернизированы 23 лифтов. А это: 1 лифт в роддоме № 1; 13 лифтов в клинической больнице скорой медицинской помощи; 4 лифта в 8-мой городской клинической больницы; 1 лифт в 3-тий городской клинической больницы на ул. Русовых, 4; 2 лифта в первой городской клинической больницы - на ул. Лемковской и ул. Ужгородской; 1 лифт в поликлиническом отделении 3-й городской клинической больницы на ул. Озаркевича, и 1 лифт в городской детской клинической больнице. Кроме того, построена лифтовая шахта и установлен лифт в городской больнице "Хоспис".