взятка, председатель, райгосадминистрацияНа Львівщині суд обрав цілодобовий домашній арешт голові райдержадміністрації. Посадовець отримав у підлеглого хабар за неперешкоджання у виконанні службових обов’язків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Співробітники слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівщини спільно з працівниками Служби безпеки України у Львівській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури  Західного регіону 4 січня о 15.35 затримали голову однієї з районних державних адміністрації у службовому кабінеті.

47-річний посадовець вимагав та отримав від свого підлеглого неправомірну вигоду за неперешкоджання у виконанні службових обов’язків та у подальшому виплаті премій.

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна. Затриманому посадовцю суд обрав міру запобіжного заходу - цілодобовий домашній арешт.

Слідчі Головного управління Нацполіції Львівщини проводять досудове розслідування.

dfd59eeeacafb87a3ef7f2d22106245b.jpg


На Львовщине суд избрал круглосуточный домашний арест главе райгосадминистрации. Чиновник получил у подчиненного взятку за непрепятствование в исполнении служебных обязанностей. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сотрудники следственного управления Главного управления Национальной полиции Львовщины совместно с работниками Службы безопасности Украины во Львовской области под процессуальным руководством военной прокуратуры Западного региона 4 января в 15.35 задержали председателя одного из районных государственных администраций в служебном кабинете.

47-летний чиновник требовал и получил от своего подчиненного неправомерную выгоду за непрепятствование в исполнении служебных обязанностей и в дальнейшей выплате премий.

Следователи задержали злоумышленника в порядке ст.208 УПК Украины. Ему сообщили о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.3 ст.368 (принятие предложения, обещания или получения неправомерной выгоды должностным лицом) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает лишение свободы на срок от пяти до десяти лет без права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет, с конфискацией имущества. Задержанному чиновнику суд избрал меру пресечения - круглосуточный домашний арест.

Следователи Главного управления Нацполиции Львовщины проводят досудебное расследование.