пожар, лифт, многоэтажкаВогнеборці загасили пожежу в ліфтовій шахті багатоповерхівки на вулиці Сихівській у Львові. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

4 вересня о 22:07 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Сихівська, 10. Пожежа виникла в ліфтовій шахті на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Hятувальникам вдалось швидко локалізувати пожежу та запобігти подальшому поширенню полум’я. Пожежу локалізували о 22:15 та ліквідували о 22:17. Вогнем знищено сміття на площі 0,5 кв. м. До ліквідації займання залучили 4 рятувальників та 1 одиниця спецтехніки.

Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.


Пожарные потушили пожар в лифтовой шахте многоэтажки на улице Сиховский во Львове. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

4 сентября в 22:07 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове по ул. Сихивская, 10. Пожар возник в лифтовой шахте на первом этаже девятиэтажного жилого дома.

Hятувальникам удалось быстро локализовать пожар и предотвратить дальнейшее распространение пламени. Пожар локализован в 22:15 и ликвидирован в 22:17. Огнем уничтожен мусор на площади 0,5 кв. м. К ликвидации пожара привлекли 4 спасателей и 1 единица спецтехники.

Обстоятельства происшествия и причина пожара устанавливаются. В результате пожара никто не пострадал.