железная дорога, руководитель, Роман ЧерницкийЛьвівській залізниці призначили нового керівника - Романа Черніцького. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Нового керівника регіональної філії "Львівська залізниця" представили сьогодні, 5 березня.

Роман Черніцький закінчив Київський університет економіки і технологій транспорту за спеціальністю "Залізничні споруди та колійне господарство". У 1992 році розпочав роботу саме на Львівській залізниці. Працював на посадах монтера колії, дублера дорожнього майстра дистанції шляху, шляховим майстром, начальником виробничої дільниці. З 2000 року – на керівних посадах у структурних підрозділах Львівської залізниці. У 2016 – 2017 роках – заступник начальника регіональної філії з інфраструктури регіональної філії "Львівська залізниця". З квітня 2017 року й дотепер працював на посаді директора з інфраструктури Укрзалізниці.


Львовской железной дороге назначили нового руководителя - Романа Черницкого. Об этом сообщает пресс-служба ЛОГА.

Нового руководителя регионального филиала "Львовская железная дорога" представили сегодня, 5 марта.

Роман Черницкий окончил Киевский университет экономики и технологий транспорта по специальности "Железнодорожные сооружения и путевое хозяйство". В 1992 году начал работу именно на Львовской железной дороге. Работал на должностях монтера пути, дублера дорожного мастера дистанции пути, дорожным мастером, начальником производственного участка. С 2000 года - на руководящих должностях в структурных подразделениях Львовской железной дороги. В 2016 - 2017 годах - заместитель начальника регионального филиала с инфраструктуры регионального филиала "Львовская железная дорога". С апреля 2017 и до сих пор работал в должности директора по инфраструктуре Укрзализныци.