пропал ребенокПід Львовом зникла дитина. У Бродівський відділ поліції 3 липня о 23.50 звернулася 29-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила, що близько 21.00 її восьмирічний син вийшов з дому і досі не повернувся. Спроби матері самостійно розшукати хлопчика виявилися безрезультатними, тоді вона звернулася за допомогою до правоохоронців.

Дитина була оголошена в розшук.

Близько 2.30 працівники Бродівського відділу поліції і слідчо-оперативна група розшукали хлопчика, який спав в приміщенні занедбаної ферми в селі.

Медики не виявили на тілі дитини тілесних ушкоджень, далі з ним буде працювати психолог. Поліцейські встановлюють обставини події.


Под Львовом пропал ребенок. В Бродовский отдел полиции 3 июля в 23.50 обратилась 29-летняя жительница одного из сел района. Женщина сообщила, что около 21.00 ее восьмилетний сын вышел из дома и до сих пор не вернулся. Попытки матери самостоятельно разыскать мальчика оказались безрезультатными, тогда она обратилась за помощью к правоохранителям.

Ребенок был объявлен в розыск.

Около 2.30 работники Бродовского отдела полиции и следственно-оперативная группа разыскали мальчика, который спал в помещении заброшенной фермы в деревне.

Медики не обнаружили на теле ребенка телесных повреждений, дальше с ним будет работать психолог. Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.