мусор, заводУ Новому Роздолі Львівської області планується побудувати сміттєпереробний завод. У середу, 25 липня, відбудуться громадські слухання з питання будівництва, повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Назарій Романчук.

За його словами, майбутній завод зможе переробляти 276 000 тон відходів на рік.

"Українсько-польське товариство співпрацює з польськими підприємцями, подібні комплекси будуть в Польщі. Це хороший механізм виробництва RDF-палива. Більш того, у них вже є попередні домовленості з цементними заводами в Польщі про те, що вони це RDF-паливо будуть закуповувати" , - зазначив Романчук.

За його словами, відкриття заводу забезпечить створення понад 100 нових робочих місць.


В Новом Роздоле Львовской области планируется построить мусороперерабатывающий завод. В среду, 25 июля, состоятся общественные слушания по вопросу строительству, сообщил директор департамента развития и эксплуатации жилищно-коммунального хозяйства Львовской облгосадминистрации Назарий Романчук.

По его словам, будущий завод сможет перерабатывать 276 000 тонн отходов в год.

"Украинско-польское общество сотрудничает с польскими предпринимателями, подобные комплексы будут в Польше. Это хороший механизм производства RDF-топлива. Более того, у них уже есть предварительные договоренности с цементными заводами в Польше о том, что они это RDF-топливо будут закупать", - отметил Романчук.

По его словам, открытие завода обеспечит создание более ста новых рабочих мест.